اطلاعیه پوهنتون تعلیم و تربیه شهید استاد ربانی

keu_admin
fdf

به اطلاع آنعده داوطلبان فارغ صنف دوازدهم که در امتحان عمومی کانکور سال ۱۳۹۹ کامیاب واجد شرایط مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی میباشند و خواهش شمولیت در رشته های کیمیا، ریاضی، فزیک، بیولوژی، تاریخ، جغرافیه، جامعه شناسی، فقه و عقیده، تفسیر و حدیث، دری، پشتو، عربی و انگلیسی بخش شبانه این پوهنتون را داشته باشند رسانیده میشود که ثبت نام الی روز پنجشنبه تاریخ ۲۰ قوس ۱۳۹۹ تمدید شده است، علاقه مندان میتوانند به معاونیت امور محصلان (بخش شبانه) پوهنتون مراجعه و درخواست‌ های خویش را تسلیم نمایند.

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ - ۱۶:۳۹
Background image

اطلاعیه امتحانِ زبان بین‌المللی بست‌های کادری پوهنتون‌های تعلیم و تربیه کابل، بامیان و فاریاب!

به اطلاع کاندیدانِ محترم بست‌های کادری دیپارتمنت‌های: مشاوره، روان‌شناسی عمومی، فزیک و تاریخ قشر(ذکور) پوهنتون تعلیم و تربیه کابل، دیپارتمنت‌های: جامعه شناسی و تاریخ پوهنتون بامیان و . . .

بازگشت به اطلاعیه ها