پیام تسلیت هیأت رهبری پوهنتون تعلیم وتربیه شهید استاد ربانی به مناسبت رحلت پوهنمل عبدالفتاح حیدری

keu_admin
ادا

رحلت غم‌انگیز دانشمند نستوه، استاد فرهیخته پوهنمل عبدالفتاح حیدری استاد دیپارتمنت فزیک پوهنځی علوم طبیعی پوهنتون تعلیم وتربیه شهید استاد ربانی و یکی از استادان مطرح کشور دار فانی را وداع گفته وداعی اجل را لبیک و راهی دنیای ابدی شد.

انا لله و انا الیه راجعون

مرگ محترم پوهنمل عبدالفتاح حیدری به خانواده‌ی تحصیلات عالی، پوهنتون تعلیم وتربیه شهید استاد ربانی یک ضایعه‌ی بزرگ و جبران ناپذیر محسوب می‌شود.

هیأت رهبری پوهنتون تعلیم وتربیه شهید استاد ربانی رحلت این استاد مغفور را به خانواده علمی واکادمیک کشور و برای خانوده مرحوم تسلیت گفته وخود را در این اندوه شریک دانسته، از خداوند منان برای مرحوم بهشت برین و به بازمانده‌گان شان صبر جمیل استدعا می‌دارند.

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ - ۱۶:۳۹
Background image

اطلاعیه امتحانِ زبان بین‌المللی بست‌های کادری پوهنتون‌های تعلیم و تربیه کابل، بامیان و فاریاب!

به اطلاع کاندیدانِ محترم بست‌های کادری دیپارتمنت‌های: مشاوره، روان‌شناسی عمومی، فزیک و تاریخ قشر(ذکور) پوهنتون تعلیم و تربیه کابل، دیپارتمنت‌های: جامعه شناسی و تاریخ پوهنتون بامیان و . . .

بازگشت به اطلاعیه ها