زنده گی نامه شیخ القران و الحدیث جناب سید بشیرآغا هاشمی رئیس پوهنتون تعلیم و تربیه کابل

معلومات شخصی

شیخ القران و الحدیث سید بشیر آغا "هاشمی" فرزند میرصاحب سیدعبدالقدیر آغا مشهور به میرصاحب قرباغ و نواسه شهید میر عبدالرحمن آغا "هاشمی" در ولایت غزنی ولسوالی قره باغ در سال ۱۳۵۵ ق.ش در یک خانواده روحانی و علمی سادات دیده به جهان گشود و مکان اصلی ایشان ولایت لوگر قریه پادخواب شانی می‌باشد.

تحصیلات

دوره ابتدائیه

دوره ابتدائیه را از پدرش و علمای کرام جید ولایت مربوط و در جامعه مشهور نورالمدارس فاروقی تکمیل نموده است.

تحصیلات عالی ( لیسانس) :

تحصیلات عالی را در کشور پاکستان دارالعلوم حقانیه، دارالعلوم نعمانیه و وفاق المدارس به اتمام رسانیده است.

تحصیلات تخصصی(ماستری):

تخصص ماستری  خویش را از دارالعلوم دیوبند صوبه (یوفی)  شهر دهلی کشور هندوستان به دست آورده.

تجربه کاری

• قبل از اشغال کشور در مدارس محلی و لیسه سلطان محمود غزنوی منحیث استاد.
  • منحیث مفتی محکمه ولسوالی مقر ولایت غزنی.
  • بعد از اشغال در جلوزو ، هریفور، مظهرالعلوم و کویته بلوچستان منحیث استاد.
  • پنج سال منحیث استاد جامعه عبدالله بن عباس ولایت غزنی.
  • شیخ الحدیث در دارالعلوم حقانیه ولسوالی چهار دره ولایت کندز.
  • شیخ الحدیث در قول اردو (۲۱۷) و جامعه عمری جهادی ولایت کندز بعد از فتح کشور.
  • وظیفه فعلی منحیث رئیس پوهنتون تعلیم و تربیه کابل.

زندگی شخصی و عادت ها

جناب هاشمی یک شخص نیکو و راهنمای موفقیت ها و دستاوردهای بزرگ مظلوم ترین و مصیبت دیده ترین نسل جوان این کشور در زندگی خصوصی  بوده است.

ایشان با دقت و اندیشه کامل گام بر داشته  و بیشتر عمر خود را در خدمت و کمک به کشور و مردم گذرانده است.

هاشمی صاحب خلق و خوی بسیار لطیفی دارد، با لحنی ملایم و با خنده با زبانی پر از فصاحت مانند یک دوست صحبت می کند.

ایشان در کنار ویژگی های خاص دیگر، مهارت خاصی در اداره و مدیریت دارد، فردی عاقل و متفکر است که در شناخت جامعه بی نظیر است و به علم روانشناسی عشق خاصی دارد.

آقای هاشمی عاشق کشور است، قدر کادر علمی را می داند، با درد کشور همراه است و برای پیشرفت کشور مصمم و با اراده است.

در کنار این امیدهای بزرگ‌شان، رشد ظرفیت بیرونی و داخلی پوهنتون تعلیم و تربیه کابل یکی از آرمان های شان می باشد.

خداوند به ایشان موفقیت های مزید را عنایت فرماید.