فعالیت های آمریت تکنالوژی معلوماتی و نقش آن در توسعه پوهنتون
تکنالوژي به عنوان یکی از ابزار اساسی در توسعه، نقش مهمی را در رشد و توسعه همهجانبه نهادهای تحصیلی داشته و دارد، پیشرفت بر مبنای نیاز های جامعه ساخته شده است. اگر ما به بُعد زندگی پیشرفت انسانها یک سیر مطالعاتی عمیق داشته باشیم درمییابیم که پیشرفت زندگی انسان ها، متشکل از تکنالوژی و سهولت های می باشد که وسیله انترنت و تکنالوژی به وجود آمده است.
آمریت تکنالوژی معلوماتی پوهنتون جهت رسیدن به هدف و مقصد عمده این آمریت طی سالیان متمادی تلاش ورزیده تا خدماتی را در بخش مختلف طور ذیل مورد اجرآ قرار دهد.
فعالیت ها در بخش تکنالوژی معلوماتي:
- ایجاد شبکه (VOIP ) در سرتاسر پوهنتون به منظور ایجاد ارتباطات میان ادارات پوهنتون.
- نصب تلیفون های(VOIP ) داخلی شبکه برای تمامی ادارات و کیبل کشی برای ادارات مورد نیاز.
- ایجاد شبکه انترنت وایرلیس(Wireless) در سر تا سر پوهنتون به منظور استفاده انترنت بدون لین برای استادان، کارمندان و محصلان.
- ایجاد شبکه های (VLAN) به منظور تقسیم بندی انترنت به شکل منصفانه برای استفاده کننده گان
- افزایش انترنت در سرتاسر پوهنتون به منظور ارایه خدمات انترنتی بهتر برای استادان ، کارمندان و محصلان پوهنتون.
فعالیت ها در بخش تکنالوژی معلوماتي:
- فراهم ساختن تجهیزات فعال تکنالوژی معلوماتی نرم افزار و سخت افزار در مرکز (ICT) آی سی تی سنتر پوهنتون، لابراتور کمپیوترساینس، Cisco Lab، لابراتوار کتابخانه عمومی پوهنتون و لابراتوارهای کتابخانه های پوهنحی ها.
- حل مشکلات تخنیکی و ارائه خدمات تکنیشن برای پرسونل پوهنتون مانند نصب نرم افزارها و حل مشکلات سخت افزارهای دارای مجوز، نصب و حل مشکلات پرنترها، ماشین فوتوکاپی ، تونر/ کارتریج و ارائه خدمات تخنیکی برای سایر وسایل مورد نیاز
- فعال نگهداشتن خدمات انترنت و وسایل تخنیکی مورد نیاز پرسونل ادارات پوهنتون به شکل دوامدار.