دیپارتمنت مشاوره

معرفی دیپارتمنت مشاوره

2دیپارتمنت مشاوره و در سال 1393 زمانی که دیپارتمنت روانشناسی به سطح پوهنحی ارتقا نمود جز از پوهنحی روانشناسی قرار گرفت که در ابتدا فعالیت خویش را با داشتن سه استاد آغاز نمود و اینک با داشتن سه استاد داکتر و دو استاد ماستر به فعالیت خود ادامه می دهد.

دیدگاه دیپارتمنت مشاوره

دیپارتمنت مشاورۀ پوهنحی روانشناسی پوهنتون تعلیم و تربیه کابل تلاش می‏کند با تدریس معیاری، زمینه آموزش را برای جوانان مستعد کشور در رشتۀ مشاوره فراهم ساخته و نیازمندی‏های جامعه را به مشاوران مسلکی رفع سازد. دیدگاه دیپارتمنت

رسالت دیپارتمنت مشاوره

دیپارتمنت مشاوره با در نظرداشت مسئولیت‏های وجدانی خود در زمینۀ آماده سازی کورس‏های تخصصی مشاوره و روان‏درمانی در زمینه‏های مختلف شغلی، اجتماعی، سلوکی، آموزشی، صحی، خلقی، خانوادگی و . . . مطابق با نیازهای جامعه و منطقه؛ در اندیشۀ ساختن زمینه‏های اصلاح و بهبود صحت روانی، اجتماعی، ارتقای ظرفیت‏ها و انکشاف ظرفیت‏ها و . . . بوده و تلاش دارد تا با تحت تعلیم قرار دادن محصلان این رشته به مدت ۴ سال، مشاورانی متخصص و کار آزموده را متناسب با معیارهای علمی رشته و شرایط کشور به جامعه تقدیم نماید.

اهداف دیپارتمنت مشاوره

  1. آموزش  و تربیت  مشاوران مجرب و ورزیده به منظور ارائه خدمات انسانی و همدلانه در سطح کشور.
  2. تعلیم و تربیت مشاوران مجرب و ورزیده به منظور ارایه خدمات اساسی مشاوره تحصیلی ، شغلی و آموزشی برای مکاتب کشور.
  3. ارائه خدمات مشاوره در حیطه های شناختی، اجتماعی، اخلاقی، تربیتی، روانی، رفتاری، تحصیلی، شغلی، ازدواج، خانواده و غیره.
  4. طرح و تدویر سیمینارهای علمی و آموزشی و ورکشاپ های ادواری در ارتباط با نیازهای محصلان در قالب مهارتهای زندگی، آشنایی با معیارهای انتخاب دوست، آگاهی از انواع مواد مخدرو اضرارآن ، شیوه های یادگیری و غیره.
  5. کمک به محصلان در کاهش مشکلات روان شناختی ناشی از (دوری از فامیل، محیط زندگی قبلی و دوستان سابق، حضور در جمع دوستان و محیط لیلیه، وضعیت تحصیلی متفاوت با گذشته، شرایط سنی دوره جوانی و محیط آکادمیک مختلط).
  6. کمک به محصلان در سازگاری بهتر با محیط پوهنتون از طریق ارائه عرضه خدمات مشاوره و روان درمانی.
  7. پیشگیری از مشکلات احتمالی روانی و تحصیلی در آینده.

اهداف آموزشی دیپارتمنت مشاوره

  1. تربیۀ مشاوران مسلکی جهت فعال نگاه داشتن مراکز مشاوره و روان‏درمانی در سطح کشور
  2. تربیۀ نیروهای انسانی به منظور گسترش صحت روانی و آگاه ساختن اذهان عامه در مورد مشاوره و مسائل روان شناختی
  3. تربیۀ نیروهای آگاه، مزین با اخلاقی حرفه‏ای و مهارت‏های مسلکی جهت تطبیق اصول و فنون اساسی مشاوره را در جلسات مشاوره‏ای
  4. تربیۀ افراد متخصص، ماهر و متعهد به مسلک مشاوره جهت ارائه خدمات مشاورۀ روانی، تحصیلی، اجتماعی و شغلی برای توانمند سازی نیروی بشری.
  5. تلاش جهت تربیۀ افراد متخصص جهت ارتقای ظرفیت و انکشاف استعدادهای افراد در جامعه.
  6.  طرح و تدویر سیمینارهای علمی و آموزشی و ورکشاپ های ادواری در ارتباط با نیازهای محصلان در قالب مهارتهای زندگی، آشنایی با معیارهای انتخاب دوست، آگاهی از انواع مواد مخدر و اضرار آن، شیوه های یادگیری و غیره.
  7. کمک به محصلان در کاهش مشکلات روان شناختی ناشی از (دوری از فامیل، محیط زندگی قبلی و دوستان سابق، حضور در جمع دوستان و محیط لیلیه، وضعیت تحصیلی متفاوت با گذشته، شرایط سنی دوره جوانی و محیط آکادمیک مختلط).
  8. کمک به محصلان در سازگاری بهتر با محیط پوهنتون از طریق ارائه عرضه خدمات مشاوره و روان درمانی.
  9. پیشگیری از مشکلات احتمالی روانی و تحصیلی در آینده.

اعضای کادر علمی دیپارتمنت مشاوره

  1. پوهندوی شرف الدین عظیمی
  2. پوهنیار زهرا توری
  3. پوهنیار سید حسین حسین سجاد
  4. پوهنیار محمد جلال بارز
  5. پوهنیار سید بدرالدین نصرت
  6. پوهنیار سلما نظری

دانلود فایل تعلیمی دیپارتمنت مشاوره